Domov Mužstvo Otvára sa priestor Marianovi

Otvára sa priestor Marianovi

Autor: Administrátor
0 komentár

Zranenie Karima Banzemu, kvôli ktorému bude mimo hru dva až tri týźdne, otvára priestor Marianovi. Karim Benzema s určistosťou vynechá zápas s Levante 20. septembra a pravdepodobne aj zápas o tri dni neskôr s Viktoriou Plzeň.

Dokonca sa dá pochybovať a o tom, že stihne El Clásico, ktoré je na programe 28. októbra, aj keď kluboví fyzioterapeuti tvrdia, že Benzema bude na tento zápas v poriadku.

Absencia Karima v dvoch zápasoch otvára priestor Marianovi, aby prvýkrát nastúpil v základnej jedenástke pod Julenom Lopeteguim. Od svojho príchodu bývalý hráč Lyonu len sedel na lavičke v ôsmich zápasoch a zasiahol len do piatich z nich. Najdlhšie proti Alavés na 45 minút, kedy vystriedal Benzemu na druhý polčas.

Zatiaľ má Mariano na konte jeden gól. Bol to krásny gól v Lige majstrov proti Rímu. Strelil ho len 17 minút po príchode na ihrisko. Takmer sa mu podaril aj druhý gól v zápase s CSKA, ale jeho pokus skončil na pravej tyči.

Lopetegui neustále opakuje svoju dôveru v Mariana, ale aj v Benzemu. Francúz bol v základe vo všetkých jedenástich zápasoch, avšak v posledných ukazuje skôr, že si dôveru od trénera nezaslúži. Sezónu začal dobre, keď zaznamenal päť gólov v štyroch zápasoch, ale odvtedy sa mu prestalo dariť a v siedmych zápasoch neskóroval a ani nepresvedčil svojim výkonom.

Dva zápasy proti Levante a Viktorii Plzeň po reprezentačnej prestávke by mohli byť príležitosťou pre Mariana aby sa ukázal a zabojoval o miesto v zostave.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x