Domov Mužstvo Cristiano Ronaldo víťazom ankety “The Best“!

Cristiano Ronaldo víťazom ankety “The Best“!

Autor: Administrátor
0 komentár

Cristiano Ronaldo bol menovaný hráčom roka podľa UEFA, keď za sebou nechal dvojicu Lionel Messi a Gianluigi Buffon. Túto cenu si prevzal dnes osobne na slávnostnom žrebe skupinovej fázy Ligy Majstrov pre sezónu 2017/18 v Monaku.

Cristiano pomohol Realu k druhému triumfu v Lige Majstrov za sebou, čo sa v novodobej ére nepodarilo doposiaľ žiadnému inému klubu. V trinástich dueloch nastrieľal 12 gólov, pričom po skupinovej fáze mal na konte len 2 zásahy, no vo “vyraďovačke“ zabral naplno a nastrieľal 10 gólov,ktorými v značnej miere pomohol k celkovému triumfu.

Ronaldo získal toto ocenenie po tretí raz a predbehol tak svojho odvekého rivala Lionela Messiho, ktorý toto ocenenie vyhral dvakrát.

Vyššie menované trio vzniklo na základe hlasov od 80 trénerov klubov, ktoré boli súčasťou skupinovej fázy Ligy Majstrov alebo Európskej Ligy UEFA a takisto 55 novinárov, ktorých vybrala UEFA.

TOP 10 hráčov UEFA:

1.Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
2.Lionel Messi (FC Barcelona)
3.Gianluigi Buffon (Juventus)
4.Luka Modrič (Real Madrid)
5.Toni Kroos (Real Madrid)
6.Paulo Dybala (Juventus)
7.Sergio Ramos (Real Madrid)
8.Kylian Mbappé (AS Monaco)
9.Robert Lewandowski (Bayern Munich)
10.Zlatan Ibrahimovič (Manchester United)

Chcel by som pogratulovať Cristianovi k dosiahnutiu ďalšieho individuálneho míľnika a pevne verím, že to nie je naposledy, kedy uvidíme tohto portugalského virtuóza preberať podobnú trofej. Ešte raz, Gratulujeme Cristiano!

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x