Domov Prestupy Prvé rozhovory o Marcelovom zotrvaní

Prvé rozhovory o Marcelovom zotrvaní

Agent Marcela dnes dorazil do Valdebebas. Všetko nasvedčuje tomu, že klub zvažuje zotrvanie Brazílčana aj na ďalšiu sezónu.

Autor: Marek Varga
1 komentár

Po tejto sezóne bude Marcelo medzi hráčmi, ktorým končia zmluvy. Dlho sa považovalo za isté, že obranca opustí klub spolu s Iscom a Garethom Baleom.

V posledných týždňoch sa však objavili informácie, že Brazílčan môže zostať v Reale Madrid. Po zisku majstrovského titulu to sám potvrdil v rozhovore pre médiá.

Je toto koniec vášho príbehu v Reale?

„Dúfam, že nie! Nechcem, aby to skončilo. Čo, ohromený? [smiech] Ale chcem tu zostať doživotne…do veku 50 rokov! Nie, je to len vtip. Neviem, čo sa stane. Som šťastný, že môžem hrať za najlepší tím na svete. Práve som preskočil veľkú legendu dona Paca Genta a mám najviac titulov v histórii najlepšieho klubu na svete. Je to na nezaplatenie. Či tu budem alebo nie, to je jedno. Chcem však zostať,“ povedal hráč 2. mája.

Klub vážne uvažuje o predĺžení zmluvy s hráčom, ktorý 12. mája dovŕšil 34 rokov. Sergio Quirante z GOL TV, ktorý sleduje situáciu počas týždňa vo Valdebebas oznámil, že Marcelov agent tam dnes bol.

Záujmy hráča zastupuje Caio Alves, jeho švagor. Mal mať prvý 30-minútový rozhovor o predĺžení zmluvy svojho klienta a zároveň brata svojej manželky.

Kapitán prvého tímu podľa zmluvy z roku 2017 v súčasnosti zarába 8 miliónov eur v čistom, ale očakáva sa, že bude pripravený na výrazné zníženie platu a akceptuje, že bude poslednou voľbou trénera na poste ľavého obrancu.

zdroj: Twitter

Subscribe
Notify of
1 Komentár
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

1
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x