Domov Prestupy Všetky cesty vedú do Paríža

Všetky cesty vedú do Paríža

Autor: Marek Varga
5 komentárov

Pribúdajú dôkazy o tom, že Sergio Ramos nakoniec prestúpi do PSG. Parížania ponúkajú stopérovi veľmi dobré finančné podmienky a dvojročný kontrakt.

Postupom dní pribúda čoraz viac náznakov, že Sergio Ramos strávi nasledujúcu sezónu v PSG.

Ako informoval denník AS, bývalý kapitán Realu Madrid má na stole niekoľko ponúk od najväčších európskych klubov – okrem Parížanov sú v boji o 35-ročného stopéra aj Manchester United a Manchester City.

Zdá sa však, že záujem The Citizens bol len akýmsi prieskumom prestupového trhu, keďže Pep Guardiola nepotrebuje žiadne posily v obrane.

V súperení oboch tímov z Manchestru mali mať prioritu v očiach Ramosa vždy červení diabli – hlavne kvôli histórii a prestíži samotného klubu v Premier League.

V tomto okamihu sa však ujal rozhodujúceho vedenia PSG, ktoré ponúklo Španielovi z čisto finančného hľadiska neporovnateľne lepšiu ponuku.

Aj samotné mesto pracuje v prospech klubu z Parc des Princes. Paríž láka hráča aj jeho rodinu, ktorá by sa najradšej presťahovala do francúzskeho hlavného mesta.

Návrh PSG navyše obsahuje dvojročný kontrakt a tento aspekt hral pre Ramosa mimoriadne dôležitú úlohu. Konečné rozhodnutie o tejto otázke padne v najbližších dňoch, momentálne však čoraz viac nasvedčuje tomu, že všetky cesty vedú do Paríža.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
5 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

5
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x