Domov Klub Luka Jovic sa bude snažiť ukončiť gólové suchoty

Luka Jovic sa bude snažiť ukončiť gólové suchoty

Autor: Administrátor
0 komentár

Luka Jovic nestrelil gól od júnovej výhry Srbska nad Litvou 4-1. Bolo to len niekoľko dní po tom, ako sa oficiálne potvrdil jeho prestup do Realu Madrid.
Od tej doby nastúpil Jovic v desiatich zápasoch a bez gólu je už 420 minút. „Každý má nejaký talent a ja si myslím, že ja mám na strieľanie gólov,“ povedal v lete Jovic.
„Neviem ako som skončil v útoku, ale odvtedy si pamätám, že som posadnutý gólmi.“
Nešťastný štart v Reale Madrid
Debutoval v neoficiálnom zápase proti Bayernu Mníchov v Houstone a počas 45 minút hral prevažne s hráčmi z akadémie Realu Madrid.
Prvýkrát bol v základnej zostave proti Arsenalu vo Washingtone, ale bol vystriedaný už po 15 minútach ako kompenzácia za červenú kartu Nacha.
Pri prehre 7-3 s Atléticom Madrid sa Srb zranil a to ho vylúčilo zo zápasov proti Tottenhamu a Fenerbachce na AUDI Cupe.
V posledných dvoch zápasoch Realu Madrid v predsezónnej príprave proti Salzburgu a Rímu sme už Luku Jovica mohli vidieť, ale gólovo sa nepresadil.
V prvom zápase La Ligy proti Celte odohral len deväť minút, následne mal vplyv v zápase s Realom Valladolid, do ktorého naskakoval ako náhradník a proti Villarrealu ho Zidane spojil s Karimom Benzemom  do základnej zostavy, ale čakanie na gól ďalej pokračovalo.
Počas reprezentačnej prestávky môže Jovic skórovať za Srbsko proti zápasom s Portugalskom a Luxemburskom a potom sa môže vrátiť do Madrid a zažiť svoj gólový debut.
zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x