Domov Klub Eriksen v januári nepríde, ak…

Eriksen v januári nepríde, ak…

Autor: Administrátor
2 komentáre

Real Madrid neplánuje žiadne januárové podpisy, pokiaľ hráči neodídu. Los Blancos majú na súpiske 25 členov prvého tímu plus Rodrygo, ktorý je oficiálne hráčom Castilly.

V januári môžu priviesť nového hráča iba vtedy, ak niekto z prvého tímu odíde. Ide najmä o hráčov, ktorí nedostali až toľko príležitostí ako Mariano Díaz, Brahim Díaz a Isco.

Minulé leto „zhltlo“ 300 miliónov eur a tým pádom sa skôr uvažuje nad tým, aby nové posily dostávali viac minút. Ide najmä o hráčov ako Luka Jovic, Ferland Mendy a Rodrygo. V klube sú však ľudia, ktorí sa domnievajú, že v januári by do klubu mal prísť niekto z hráčov Christian Eriksen, Donny Van de Beek alebo Bruno Fernandes.

Čo sa týka prezidenta klubu Florentina Péreza, ten sa sústredí len na jediné meno – útočník PSG Kylian Mbappé. Pérez nechce strácať čas a peniaze v januári a preto chce presunúť svoje úsilie na leto a prilákanie Mbappého na Santiago Bernabéu.

Vedenie Realu Madrid nie je veľmi optimistické, čo sa týka odchodu Mariana a Brahima. Domnievajú sa, že klub opustiť nebudú chcieť.

Isco by bol otvorený možnosti odchodu na hosťovanie najmä s ohľadom na blížiace sa EURO 2020. Medzi jeho obdivovateľov patria Pep Guardiola a Unai Emery.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
2 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

2
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x