Domov Mužstvo Ancelotti: „Nebol to pre nás ľahký zápas“

Ancelotti: „Nebol to pre nás ľahký zápas“

Autor: Administrátor
0 komentár

Taliansky tréner Realu Madrid – Carlo Ancelotti, hovoril po včerajšom zápase o priebehu zápasu, o vylúčení Cristiana Ronalda či o Jesého góle.

 

Najskôr hovoril „Carletto“ o červenej karte v zápase: „Je ťažké sa pre mňa ku tejto téme vyjadriť, pretože som nebol blízko ku tejto situácii. Fotografie však ukazujú, že to bolo mierne prehnané“ povedal.

 

Ancelotti sa vyjadril aj ku striedaniam v zápase: „Bolo veľmi ťažkým poslaním vyhrať zápas s 10 hráčmi a to najmä kvôli tomu, že mnoho z nich bolo unavených. Neurobil som tieto striedania kvôli tomu, aby sme vyhrali. Chcel som len udržať stav na konci zápasu.“

 

Oba tímy hrali v tomto stretnutí s veľkým nasadením: „Celkovo to bol dobrý zápas. Hrali sme lepšie v druhej polovici. V druhom dejstve nenapádal náš súper až tak, ako v prvom polčase. Na ihrisku sme tak mali viac miesta“ pokračoval.

 

Nakoniec hovoril aj o tom, čo Realu chýbalo ku tomu, aby vyhral zápas: „Po Jesého góle sa náš tím upokojil. Všetko sa zmenilo po inkasovanom góle. Za jeho gól nemôžem niekoho viniť. Bol to skvelý gól. Chybu sme pravdepodobne spravili už v prvom polčase“ dodal.

 

Zdroj: realmadrid.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x