Domov Novinky Marcelov syn Enzo senzáciou v La Fabrica

Marcelov syn Enzo senzáciou v La Fabrica

Hrdý otec s radosťou sleduje vývoj svojho syna v juniorských výbereoch Los blancos.

Autor: Michal
2 komentáre

Legenda Realu Madrid Marcelo, vstúpil do klubu v roku 2007 ako vzrušujúca mládežnícka senzácia z brazílskeho Fluminense. Postupom času sa vyšvihol v rebríčku, aby sa stal jedným z najvplyvnejších a najzásadnejších hráčov v histórii Los Blancos.

Urobil si meno a znova a znova si získal srdcia fanúšikov. Marcelovo pôsobenie v Reale Madrid bolo dokonalou ilustráciou Brazílskeho Joga Bonita a bolo potešením sledovať jeho hru.

Legenda opustila klub na konci minulej sezóny, ale zdá sa že jeho syn Enzo Alves Vieira kráča v stopách svojho otca. Vypracoval sa na dôležitú súčasť tímu La Fabrica do 13 rokov.

Dospievajúci zázrak hrá ako stredný útočník a strelil už niekoľko fantastických gólov. Jeho talent je na 13-ročného hráča výnimočný a má množstvo atribútov, ktoré ho odlišujú od ostatných hráčov v jeho veku.

Enzo sa v posledných mesiacoch výrazne rozvinul

Podľa twitterového účtu Real Madrid Fabrica (@FabricaMadrid), ktorý pozorne sleduje všetky pohyby a hráčov v La Fabrice, Enzo v predchádzajúcich mesiacoch ukázal veľké zlepšenie.

Enzo je fyzicky veľmi silný, má skvelé tempo a pohyby, je skvelý chrbtom k bráne a tiež vo vzduchu.

Jeho strely a prihrávky majú správnu kombináciu sily a presnosti, na ktorej v poslednej dobe zapracoval a podstatne sa zlepšil.

Enzov potenciál je stále surový a musí sa rozvíjať, ale hráč sa uberá správnou cestou a neustále úsilie zdokonaľovať sa a študovať hru, mu prinesie úžitok v jeho kariére.

Predpovedanie Enzovej budúcnosti s prvým tímom Realu Madrid je príliš ďaleko. Bude závisieť rovnako od jeho osudu a kvality, ale jeho talent si práve teraz zaslúži pochvalu a uznanie.

zdroj: therealchamps.com

Subscribe
Notify of
2 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

2
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x