Domov Novinky MARCA: Kroos odkladá rozhodnutie o svojej budúcnosti

MARCA: Kroos odkladá rozhodnutie o svojej budúcnosti

Nemecký stredopoliar chce pred podpisom novej zmluvy s Realom Madrid zhodnotiť svoju formu a dispozície sám. Jeho súčasný kontrakt vyprší 30. júna 2023.

Autor: Marek Varga
2 komentáre

Toni Kroos vsadil v roku 2014 na Real Madrid. Nechal za sebou Bayern Mníchov, do klubu prišiel ako víťaz Majstrovstiev sveta a od prvého dňa ukázal svoje odhodlanie bez pochybností.

Najlepší Nemec, aký kedy hral za Real Madrid. Je to všetko vďaka tichu, práci a rešpektu, ktoré v tejto sezóne opäť prejavil a vedenie Realu Madrid ponúklo ďalšie ročné predĺženie zmluvy. To súčasné mu vyprší 30. júna 2023.

Stredopoliar neváhal a povedal, že teraz nie je správny čas na rozhodovanie sa a chce si to prehodnotiť predtým ako by sa s klubom zazmluvnil na ďalší rok.

Jeho odpoveď bola úprimná, nie preto, že by mal nejaké pochybnosti o svojich schopnostiach, ale kvôli absolútnej zásade lojality ku Realu Madrid. Radšej počká, uvidí, čo mu povie jeho telo a hlava predtým, než sa zaviaže podpísať zmluvu na ďalší rok, ktorá by ho mohla postaviť na vrchol klubu.

Kroos je šťastný v hlavnom meste Španielska a v Reale Madrid. Užíva si futbal a život. Predovšetkým má pravidlá, ktorými sú vernosť a hlavne vernosť znaku, ktorý háji od svojho príchodu do Madridu.

Dokonca opustil aj nemecký národný tím kvôli tomu, aby sa mohol sústrediť výlučne na každodennú prácu vo Valdebebas.

Stredopoliar viackrát zdôraznil, že svoju kariéru nemieni príliš predlžovať a rád by ju ukončil v Reale Madrid. Od chvíle, keď prišiel, nikdy nespôsobil problémy a posledné predĺženie zmluvy bolo ukončené bez špeciálnych a zdĺhavých rokovaní. Obe strany to chceli a operácia bola rýchlo dokončená.

Predstavitelia Realu Madrid tiež ponúkli predĺženie zmluvy Nachovi, zatiaľ čo Ceballos a Asensio, ďalší dvaja hráči, ktorých zmluvy vypršia v roku 2023, si svoju budúcnosť ešte musia premyslieť sami.

Teraz sa logicky všetko posunulo až do konca finále Ligy majstrov 28. mája, ako to bolo aj v prípade Kyliana Mbappého a jeho príchodu. Klub myslí len na zápas s Liverpoolom, aj keď diskusiám o budúcnosti sa nevyhne, nech sa akokoľvek snažia udržať tím v pokoji.

Kroos od svojho príchodu na Santiago Bernabéu nikdy nestratil svoje postavenie v základnej jedenástke. Carlo Ancelotti verí, že bývalý hráč Bayernu je nenahraditeľný, najmä vďaka tomu, že dokáže jedinečne hodiť loptu smerom dopredu a svojim privilegovaným pohľadom prekonať obrannú líniu. V Paríži bude pôsobiť ako člen základnej zostavy a proti anglickému tímu bude rozdávať prvé prihrávky.

zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
2 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

2
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x