Domov Novinky Hazard s tímom netrénoval

Hazard s tímom netrénoval

Autor: Marek Varga
11 komentárov

Španielski novinári uvádzajú, že Belgičan si potreboval oddýchnuť a preto dnes netrénoval vo Valdebebas. Klub o jeho absencii neinformoval.

Eden Hazard dnes s tímom netrénoval, hlásia španielski novinári, aj keď klub o tom nevydal žiadne informácie. Na fotkách a videách z tréningu Belgičana nevidieť.

Okolie hráča tvrdí, že tréningu sa nezúčastnil kvôli vyčerpaniu, čo sa môže javiť ako zvláštne, keďže Los Blancos dostali po zápase s Levante dva dni voľna.

Predpokladá sa, že sa 30-ročný hráč vráti na tréning až vo štvrtok. Toto však nie je jediná zlá správa. Ďalších šesť hráčov sa stále nevrátilo do práce na plný výkon – Sergio Ramos, Lucas Vázquez, Fede Valverde, Rodrygo. Všetci trénovali individuálne na ihrisku alebo v posilňovni. Dani Carvajal má svalové zranenie a Nacho je stále v domácej izolácii.

V tejto sezóne ešte Eden neodohral ani jeden celý zápas a v posledných troch ligových zápasoch opustil ihrisko po niečo vyše hodiny. Celkovo odohral 631 minút. Naposledy bol na ihrisku celý zápas pred 437 dňami.

zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
11 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

11
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x