Domov Novinky Zinedine Zidane: Predĺženie zmluvy? Ja o nič žiadať nebudem

Zinedine Zidane: Predĺženie zmluvy? Ja o nič žiadať nebudem

Autor: Jana Comová
0 komentár

Tréner Zinedine Zidane na predzápasovej tlačovke prehovoril o hráčoch a tiež zdôraznil, že je spokojný s kontraktom, ktorý mu vyprší v roku 2022.

Francúzovi sa podarilo zvrátiť nedávnu krízu tímu štyrmi výhrami, ktoré zabezpečili tímu jasnejšie vyhliadky v La Lige a Lige majstrov. „Nemyslím na nič, mám zmluvu do roku 2022 a nebudem o nič žiadať,“ povedal novinárom. „Som šťastný, že môžem povedať, že som v najlepšom klube na svete a dúfam, že aj hráči zostanú.“

Nepýtali sa ho iba na jeho vlastnú budúcnosť, ale aj na budúcnosť kapitána Sergia Ramosa. „Vyzerá dobre, pretože je presvedčený, že tu bude pokračovať a to je najdôležitejšie. Vidím, že bude hrať futbal dlhé roky, pretože je to niekto, kto sa o seba skvelo stará,“ uviedol o svojom kapitánovi.

„Ak chcete pokračovať a starať sa o seba, máte veľkú šancu pokračovať v hraní dlho. Nie som prekvapený tým, čo robí.“

Zidane rovnako dúfa, že bude mať Edena Hazarda k dispozícii  po jeho poslednom zranení čo najskôr. „Je takmer úplne zotavený. Dúfajme, že sa čoskoro vráti, pretože mu chýba zápasová kondička. Tiež dúfam, že bude čoskoro s tímom,“ uviedol.

O Viníciusovom nástupe pochybuje. V sobotu nebol schopný trénovať. „Nemyslím si, že bude schopný hrať, pretože sa necíti dobre. Domnievam sa, že je to gastroenteritída. Necíti sa komfortne. Uvidím, ako sa to dnes vyvinie,“ uviedol o Brazílčanovi.

Keďže je Isco v Reale Madrid nešťastný a blíži sa januárové prestupové obdobie, objavili sa dohady o možnej výmene, a to konkrétne medzi ním a Paulom Pogbom z Manchestru United. „Môžem vám o svojich hráčoch povedať len toľko, že Iscovi je tu fajn. Musíme teraz myslieť a sústrediť sa na to, čo robíme,“ avizoval.

zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x