Domov Novinky Toni Kroos – dobrý ťah Realu Madrid z hľadiska biznisu

Toni Kroos – dobrý ťah Realu Madrid z hľadiska biznisu

Autor: Administrátor
0 komentár

30. júna 2014 informoval denník MARCA o jednej prestupovej bombe počas letného obdobia – Toni Kroos prestupuje do Realu Madrid.

Nemecký záložník bol v tom čase v Brazílii približne v polovici Majstrosvstiev sveta vo futbale. Real Madrid sa dohodol s Bayernom Mníchov na prestupovej čiastke 25 miliónov eur. Po rokoch Bavori ľutovali, že Kroosa nechali odísť.

„Prestup Kroosa do Realu Madrid bol omyl,“ povedal Maththias Sammer, športový riaditeľ Bayernu Mníchov. Prestupovú čiastku 25 miliónov eur považoval za veľmi nízku sumu, nakoľko počas toho istého leta dali za Jamesa Rodrigueza 70 miliónov eur. James, ale aj Kroos predviedli veľmi kvalitné výkony na Majstrovstvách sveta.

Transfermarkt momentálne stanovil hodnotu Kroosa na 48 miliónov eur, čo znamená, že Real Madrid by mohol po šiestich rokoch získať na ňom dvakrát toľko, ako do neho investoval.

Kroos sa v Španielsku tešil veľkému úspechu. Mesiac po tom, ako získal s Nemeckom titul majstra sveta už zdvíhal nad hlavu trofej aj s Realom Madrid – Španielsky superpohár.

Počas šiestich sezón odohral Kroos v priemere 44 zápasov a 3702 minút, vyhral 13 trofejí. Nebola jediná sezóna, kedy Kroos niečo nevyhral s Realom Madrid a bude sa snažiť získať viac trofejí s Los Blancos.

zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x