Domov Klub Vinicius využíva novú príležitosť

Vinicius využíva novú príležitosť

Autor: Administrátor
0 komentár

Vinicius Junior ťažil z toho, že Gareth Bale nebol nominovaný na zápas so Sevillou. Počas zápasu so Sevillou bol nočnou morou pre Koundého.
V útoku Realu Madrid má isté miesto len Karim Benzema. Zvyšok je v pozícií, že si musí svoje miesto v zostave vybojovať.
Vinicius chce silou mocou svoje miesto v základnej zostave Zidana. Teraz sa menej zameriava na strieľanie gólov a viac sa sústredí na ostatné vlastnosti svojej hry – najmä na tvorivú stránku a na veci, v ktorých je dobrý.
Brazílčan využil maximum z 28 minút, ktoré dostal ku koncu v zápase so Sevillou. Využil najmä svoju driblovaciu schopnosť a takmer pol hodinu bol nočnou morou pre Julesa Koundého.
Vini tak využil to, že Gareth Bale nebol ani len v nominácií Zinedina Zidana. Waleský ofenzívny hráč navyše odišiel zo štadióna osem minút pred finálnym hvizdom rozhodcu.
Keďže sa Eden Hazard stále zotavuje zo zranenia a Rodrygo má kolísajúcu formu, pre Viniciusa je to vhodný čas na to, aby zapôsobil na trénera.
Vinicius chce získať viac času na hranie a tento mesiac bude mať viac príležitostí na to. Real Madrid totiž čakajú aj zápasy v Copa del Rey.
Práve Julen Lopetegui, ktorý je v súčasnosti trénerom Sevilly bol ten, kto cítil že Vinicius nie je pripravený v minulej sezóne na to, aby hrával za Real Madrid. Jeho nástupca Solari mu dal príleźitosť a ukázal sa ako jeden z najlepších hráčov minulej neúspešnej sezóny Los Blancos.
Vinicius teraz cítit svoju príležitosť presadiť sa v prvom tíme a bude pre to robiť maximum.
zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x