Domov Fanklub & komunita VEĽKÝ ZRAZ FANKLUBU 2019: V Podhájskej sa stretneme aj tento rok, vítaný je každý!

VEĽKÝ ZRAZ FANKLUBU 2019: V Podhájskej sa stretneme aj tento rok, vítaný je každý!

Autor: Administrátor
2 komentáre

Aj tento rok sa vidíme v Podhájskej! Po minuloročnom skvelom zraze, kde sme sa spoznali so skvelými ľuďmi, s ktorými sme sa počas roka pravidelne stretávali na zájazdoch a zápasoch Realu Madrid sme sa rozhodli, že skvelú akciu zorganizujeme aj tento rok v Podhájskej.
Penzión Max je skvelý, má krásny dvor, pekné prostredie, chutila nám strava, skvele sme sa zabavili a nachádza v blízkosti známeho termálneho kúpaliska priamo v Podhájskej.

Ako sme sa mali minulý rok? Prečítajte si report z tohto skvelého víkendu [button link=“https://halamadrid.sk/fantasticky-vikend-za-nami-5-vyrocie-sme-oslavili-tak-ako-sa-patri/“ target=“_blank“]TU[/button]
Vítaní sú naozaj všetci: rodiny, dospelí, deti, členovia, nečlenovia. Súčasťou zrazu bude aj valné zhromaždenie, kde si prejdeme rok 2019 vo fanklube a predstavíme si aj víziu na rok 2020.
Program bude bohatý, určite využijeme termálne kúpalisko, večerná zábava, footgolf v krásnom prostredí golfového ihriska v Šuranoch, v prípade dobrého počasia spoločná grilovačka a samozrejme spomínané valné zhromaždenie.
[quote bcolor=“#7c7c7c“]KEDY? 18. – 20. október 2019
KDE? Penzión MAX, Podhájska – www.penzionmax.sk
CENA? 
Dospelý – 65 €
Dieťa do 6 rokov – 17 €
Dieťa do 10 rokov – 45 €
ČO JE V CENE ZAHRNUTÉ? Ubytovanie na dve noci, strava – 2x večera, 2x raňajky, 1x obed[/quote]
V prípade záujmu vyplňte prosím na sledujúci formulár s údajmi o Vás a osobách, ktoré sa spolu s Vami zúčastnia na zraze. Následne obdržíte od nás mail s platobnými údajmi. 
Pokiaľ má niekto záujem zúčastniť sa len Valného zhromaždenia, samozrejme bude to možné bez nutnosti zúčastniť sa celého zrazu. V takomto prípade nám napíšte mail na info@halamadrid.sk s tým, že máte záujem zúčastniť sa len VZ. Čoskoro upresníme program VZ aj presný termín.
REGISTRÁCIA JE MOŽNÁ DO 20. SEPTEMBRA!
[gravityform id=“22″ title=“true“ description=“true“]

Subscribe
Notify of
2 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

2
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x