Domov Mužstvo Karanka: „Hráči majú radi Ancelottiho – podobne, ako mali radi aj Mourinha“

Karanka: „Hráči majú radi Ancelottiho – podobne, ako mali radi aj Mourinha“

Autor: Administrátor
0 komentár

Bývalý asistent Josého Mourinha v Reale Madrid, povedal niekoľko slov na adresu súčasného trénera a hovoril aj o Casillasovi.

 

Aitor Karanka, ktorý  v minulosti zastával post asistenta trénera Mourinha na lavičke Realu Madrid, si cení prácu, ktorú robí Ancelotti v Reale Madrid: „Carlo je dobrý tréner. Zaslúži si veľké uznanie v tom, ako sa mu darí a ako sa vie vysporiadať s odchodom hráčov.“

 

„Hráči majú radi Ancelottiho – podobne, ako mali radi aj Mourinha. Mnoho ľudí tvrdilo, že José Mourinho sa často nerozprával s hráčmi. To však vôbec nie je pravda“ povedal Aitor Karanka.

 

„Fanúšikovia útočili na Mourinha kvôli tomu, že v bráne dával šancu Diegovi Lópezovi. Štyri mesiace po Josého odchode prišiel Carlo Ancelotti, ktorý sa taktiež rozhodol nechať Casillasa na lavičke“ pokračoval.

 

„Pred niekoľkými týždňami sa Casillas pre médiá vyjadril, že sa s ním Mourinho rozprával každý deň. Iker Casillas vtedy nebol vo forme a práve kvôli tomu nebol jednotkou v bráne, čo nám ukázalo aj rozhodnutie Ancelottiho.“

 

„Na Mourinha ľudia útočili už od chvíle, keď začal trénovať Real Madrid. Fanúšikovia však jeho úspechy ocenili. Jediné, čo chýbalo, bola výhra v Lige majstrov, čo bola škoda. Ak je niekto zodpovedný za to, že vo futbale skončila nadvláda Barcelony, určite to bol Mourinho“ dodal.

 

Zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x