Domov Novinky Dohoda medzi Benzemom a Al-Ittihad takmer uzavretá

Dohoda medzi Benzemom a Al-Ittihad takmer uzavretá

Zdroje blízke arabskému Al-Ittihadu hlásia denníku AS, že dohoda s Kari Benzemom je takmer dokončená.

Autor: Marek Varga
3 komentáre

Real Madrid od hráča stále nedostal informáciu, že na konci sezóny odchádza. Manu Sainz z denníka AS, ktorý má dobré informácie na prestupovom trhu vďaka výbornému vzťahu s agentom Jorge Mendesom, tvrdí, že budúcnosť Karima Benzemu je takmer definitívne v Saudskej Arábii.

Podľa zdrojov blízkych klubu Al-Ittihad je dohoda s útočníkom Realu blízko uzavretia. K tomu celému navyše chýba už len oficiálne ukončenie Francúzovej zmluvy s Realom Madrid. Los Blancos stále nedostali od útočníka konečnú odpoveď týkajúcu sa jeho budúcnosti.

Al-Ittihad je najnovším šampiónom saudskej profesionálnej ligy. Tím vedie Nuno Espirito Santo, ktorý v Európe trénoval Valenciu, Porto a Tottenham.

Cristiano Ronaldo hrá za Al-Nassr, ktorý túto sezónu skončí na druhom mieste (zostáva odohrať posledné kolo). Denník AS informuje, že Benzema bývalého kolegu kontaktoval, aby sa ho spýtal na ligu a život v Saudskej Arábii.

Noviny potvrdzujú informácie z iných médií, že Benzema dostal ponuku na 2-ročný kontrakt a plat presahujúci 100 miliónov eur ročne, z ktorého útočník nebude musieť platiť žiadne dane.

Francúza mal dnes vo Valdebebas sprevádzať Karim Djaziri. Nikde nebolo oficiálne potvrdené, že Djaziri opäť vedie Benzemov biznis, no AS ho označuje ako útočníkovho agenta. Djaziri prišiel s Benzemom na popoludňajší tréning do Valdebebas, kde sa nachádzajú aj kancelárie funkcionárov Realu Madrid.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
3 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

3
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x