Domov Novinky Vinícius nemal žiadny rešpekt k Jamesovi

Vinícius nemal žiadny rešpekt k Jamesovi

Reece James, ktorého Real Madrid zvažoval do budúcnosti, bol napriek tomu jedným z lepších hráčov Chelsea v zápase s Realom.

Autor: Marek Varga
0 komentár

To však nič nemení na skutočnosti, že Angličan si s Viníciusom celkovo nevedel dať rady. Opakovane mu Brazílčan na krídle motal hlavu.

Chelsea na Santiago Bernabéu úplne zlyhala. Hoci zverenci Franka Lamparda vstupovali do súboja s tým, že nemajú čo stratiť, The Blues opäť ukázali, aká je ich súčasná realita.

Domáci boli jasne lepší a pred odvetou majú veľmi dobrú výhodu. Veľkú zásluhu na tom mal Vinícius, ktorý neustále trápil obrancov a prispel k obom gólom.

Brazílčan plachtil po pravej strane hostí a zakladal jeden útok za druhým. Wesley Fofana videl kartu po faule na neho už po piatich minútach zápasu. Francúza najčastejšie obťažoval Vini. Nebola to však jeho jediná obeť.

V súboji proti Liverpoolu si 22-ročný hráč vybral Trenta Alexandra-Arnolda, zatiaľ čo proti Chelsea rovnaký osud postihol Reecea Jamesa. Krajný obranca dostával od Viniho „kolotoče“ a kritikou nešetrili ani Angličania.

„Vinícius vôbec nerešpektoval Reecea Jamesa,“ povedal Rio Ferdinand vo vysielaní BT Sport. Podľa bývalého stopéra sa hráč, o ktorého sa zaujímali Los Blancos, nezvládol a absolútne si neporadil s nabiehajúcim Viníciusom, ktorý bol mimochodom vyhlásený za najlepšieho hráča stretnutia.

Pravý obranca Chelsea mal plné ruky práce od prvej do poslednej minúty. „Len čo mal Vini loptu, okamžite k nemu vyrazil. V odvete to bude rovnaké,“ hodnotí Ferdinand.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x