Domov Novinky Rozpis pre hráčov Realu Madrid plniacich medzinárodné povinnosti

Rozpis pre hráčov Realu Madrid plniacich medzinárodné povinnosti

Povolaní sú Modrić, Casemiro, Vini Jr., Rodrygo, Militão, Carvajal, Jović, Bale, Valverde, Alaba a Camavinga.

Autor: Michal
2 komentáre

Počas marcovej reprezentačnej prestávky bolo jedenásť hráčov Realu Madrid povolaných reprezentovať svoje národné tímy. Carvajal (Španielsko), Jovič (Srbsko) a Modrič (Chorvátsko) odohrajú dva priateľské zápasy.

Bale (Wales), Valverde (Uruguaj), Casemiro, Vini Jr, Rodrygo a Militão (Brazília) a Alaba (Rakúsko) súperia v kvalifikácii o postup na MS v Katare. Camavinga (Francúzsko do 21 rokov) je nasadený v ďalšom kvalifikačnom zápase ME svojej vekovej skupiny.

Španielsko – Albánsko (sobota 26., 19:45 SEČ)
Španielsko-Island (utorok 29., 20:45)

Carvajal si zahrá so Španielskom dva prípravné zápasy. Najskôr odcestuje do Barcelony, kde sa stretne s Albánskom na štadióne RCDE a o tri dni neskôr sa predstaví v Riazore s Islandom.

Maďarsko – Srbsko (štvrtok 24. 19.30 hod.)
Dánsko – Srbsko (utorok 29, 18:00)

Jovič odohrá dva prípravné zápasy za Srbsko. Prvý v Budapešti, aby sa v parku Puskás Aréna utkali s Maďarskom, a potom sa postavia proti Dánsku na kodanskom štadióne Parken.

Chorvátsko-Slovinsko (sobota 26. 15:00)
Chorvátsko-Bulharsko (utorok 29, 16:00)

Modrič odohrá dva prípravné zápasy za Chorvátsko. Prvý na rade je priateľský zápas so Slovinskom a o tri dni neskôr proti Bulharsku. Oba zápasy sa budú hrať na štadióne Qatar Foundation Stadium v ​​Dauhe.

Wales-Rakúsko (štvrtok 24, 20:45)

Bale bol povolaný na súboj s Rakúskom v Cardiffe, kde oba tímy hrajú o udržanie sa v boji o majstrovstvá sveta. Víťazi si potom zahrajú s víťazom odloženého súboja Škótsko – Ukrajina. Wales odohrá prípravný zápas v Cardiffe v utorok 29. (20:45) proti Česku, Švédsku alebo Škótsku.

Uruguaj-Peru (piatok 25, 12:30)
Čile-Uruguaj (streda 30, 1:30)

Valverdeho Uruguaj má pred sebou dva zápasy, keď bojuje o priamu kvalifikáciu na MS 2022. Najprv nastúpia proti Peru na štadióne Centenario v Montevideu a o päť dní neskôr nastúpia proti Čile na štadióne San Carlos de Apoquindo.

Brazília – Čile (piatok 25, 12:30)
Bolívia – Brazília (streda 30, 1:30)

Casemiro, Vini Jr, Rodrygo a Militão boli povolaní reprezentovať Brazíliu, ktorá sa už matematicky kvalifikovala na majstrovstvá sveta v Katare. Najprv privítajú Čile na štadióne Maracana, pred cestou do La Paz proti Bolívii.

Wales-Rakúsko (štvrtok 24, 20:45)

Rakúsko s Alabom bude čeliť Walesu, keď chce posilniť svoje nádeje na postup na majstrovstvá sveta v Katare. Víťazi sa stretnú s víťazom súboja Škótsko – Ukrajina. Rakúska reprezentácia zavŕši prestávku prípravným zápasom vo Viedni v utorok 29. (20:45) proti zatiaľ nepotvrdenému súperovi.

Francúzsko U21-Faerské ostrovy U21 (štvrtok 24., 20.45 hod.)
Francúzsko U21-Severné Írsko U21 (pondelok 28, 20:45)

Camavinga je v akcii za Francúzsko do 21 rokov v ďalšom kvalifikačnom zápase ME hráčov do 21 rokov. Francúzi vedú skupinu H, vyhrali päť zápasov a jeden remizovali. Stretnú sa s hráčmi z Faerských ostrovov v Calais (Francúzsko). Na tom istom mieste budú o niekoľko dní neskôr hostiť Severné Írsko v priateľskom zápase.

zdroj: realmadrid.com

Subscribe
Notify of
2 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

2
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x