Domov Zápasové spravodajstvo DÍA DE PARTIDO: Real Madrid 2-0 Inter Miláno

DÍA DE PARTIDO: Real Madrid 2-0 Inter Miláno

Autor: Marek Varga
20 komentárov

PREHĽAD ZÁPASU

VIDEO

ŠTATISTIKY

HODNOTENIE HRÁČOV

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA

REAL MADRID

Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modrić; Rodrygo, Jović, Vini Jr.

INTER MILÁNO

PRAVDEPODOBNÁ ZOSTAVA

Real Madrid má za sebou tri veľké víťazstvá v La Lige. Minulý víkend Los Blancos porazili Sevillu dominantným výkonom Viniciusa Juniora. Potom v stredu prišiel rad na Thibauta Courtoisa, aby si zahral hrdinu s inšpiratívnym výkonom proti Athletic Bilbao. A nakoniec, Luka Jovic zahviezdil gólom a asistenciou pri výhre 2:0 nad ďalším kandidátom na titul v La Lige, Realom Sociedad.

V utorok večer sa Real Madrid stretne s Interom Miláno na Santiago Bernabeu v boji o prvú priečku v skupine Ligy majstrov.

Ako bude vyzerať jedenástka Carlo Ancelottiho, ktorá by mohla hrať proti Interu?

Brankár

Najjednoduchšia predpoveď. Thibaut Courtois nastúpi na každý jeden zápas okrem zápasov Copa del Rey. Tam by sa mal príležitosti dočkať Andriy Lunin. Courtois je nespochybniteľná jednotka. Nikto v dohľadnej dobe nezabudne na posledný Courtoisov výkon proti Interu.

Obrana

Je mi ľúto Miguela Gutierreza, ktorý by mohol byť budúcnosťou na ľavej strane obrany Realu Madrid. Ale Ferland Mendy má rovnako ako Courtois nespochybniteľnú pozíciu. Vďačí zato solídnosti ktorú poskytuje obrane.

David Alaba už v Reale Madrid dosiahol status opory tímu a tak pravdepodobne v takomto zápase nebude chýbať. Jeho kolega Éder Militao v tichosti získava uznanie ako jeden z najlepších na svete. Eder Militao predviedol proti Realu Sociedad majstrovskú triedu, pričom Mikela Oyarzabala a Alexandra Isaka k ničomu nepustil.

Existuje šanca že s v zostave objaví Lucas Vazquez, no pre Daniho Carvajala je to dôležitý krok v Lige majstrov. Madridisti chcú od Carvajala vidieť konzistentnosť po žalostnom vystúpení minulý víkend v lige proti Seville.

Záloha

Odchod z nemeckého národného tímu dobre poslúžil Tonimu Kroosovi. Osmička sa môže sústrediť len na svoje povinnosti v Reale Madrid, kde zostáva rovnako dôležitý ako kedykoľvek predtým. Kroos je trvalo jedným z najlepších hráčov Realu a aj keď jeho skvelá forma trochu ochladla, bývalá hviezda Bayernu Mníchov stále drží latku veľmi vysoko. Jeho kontrola nad hrou bude proti Interu nevyhnutná.

Casemiro sa v tomto zápase nemusí obávať suspendácie pre žlté karty ako naposledy. Musí sa však obávať o efektivitu Interu. Nicolo Barella mu to určite neuľahčí. Casemiro bude tento utorok pre Los Blancos jedným z najdôležitejších hráčov na ihrisku.

Predpokladalo sa že Luka Modrič si na Anoete oddýchne. Namiesto toho Modrič nastúpil a podal ďalší prvotriedny neúnavný výkon v strede poľa. Modrič pravdepodobne nasúpi aj proti Interu. Očakáva sa že dostane opäť prednosť pred Federicom Valverdem, ktorý by mohol nastúpiť od začiatku skôr vo fyzicky náročnejšom madridskom derby proti Atleticu.

Útok

Podobne ako Thibaut Courtois, aj Vinicius Junior jmá neochvejné miesto v základnej zostave. Proti Realu Sociedad v úvode skóroval po oku lahodiacej kombinácii s Lukom Jovičom. Vinimu sa v Lalige v aktuálnom ročníku strelecky darí. Kvalitné výkony predvádza aj v Lige majstrov. Proti pevnej defenzíve Interu môže byť pre neho ťažšie skórovať, ale ako sme videli proti Seville, Vini to neúnavne skúša a žiadna šanca nie je vopred stratená.

Na hrote zraneného Benzemu nahradí Luka Jovič. Mladý srbský reprezentant mal rozprávkový zápas prot Realu Sociedad. Po tom čo nahradil zraneného Karima Benzemu v prvom polčase nebol jeho prínos príliš citeľný. Ale potom čo cez prestávku pravdepodobne dostal viac inštrukcií, ukázal svoj potenciál. Jovič asistoval na víťazný gól Viníciusa a sám pridal druhý gól pri víťazstve 2:0. Ak sa dokáže presadiť aj proti Interu, mohol by si vypýtať viac príležitostí. Možno dokonca dokáže, že je súčasťou budúcnosti Madridu.

Rodrygo Goes strelil víťazný gól v poslednom vzájomnom stretnutí s Interom Miláno. A nebolo to prvýkrát čo sa mladý krídelník zahral na hrdinu proti gigantom Serie A. Nikoho neprekvapí ak sa tak stane znova. Rodrygo je v dobrej forme a odvádza kus práce pre Los Blancos. Napríklad Dani Carvajal určite ocení jeho defenzívnu prácu.

Predpokladaná zostava

Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Casemiro, Modrič – Rodrygo, Jovič, Vinícius

NOMINÁCIA

Brankári: Courtois, Łunin, Fuidias
Obrancovia: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Mendy, Marcelo
Stredopoliari: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas, Isco, Camavinga
Útočníci: Hazard, Rodrygo, Asensio, Vinícius, Mariano, Jović

MIMO NOMINÁCIE

Zranenia: Ceballos, Bale a Benzema

Subscribe
Notify of
20 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

20
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x