Domov Novinky Ako sa darí hráčom Realu Madrid na hosťovaní

Ako sa darí hráčom Realu Madrid na hosťovaní

Autor: Michal
7 komentárov

Vzkriesenie Garetha Balea vrátilo hráčov Realu Madrid na hosťovaniach do centra pozornosti. Walesan má vo svojich posledných troch zápasoch s Tottenhamom Hotspur na konte štyri góly a tri asistencie.

Tu je pohľad na to, ako sú na tom ostatní hráči na hosťovaní:

Bale stúpa

Na konte má ešte jednu sezónu v Reale Madrid a jeho výkony spôsobovali španielskemu majstrovi obavy. No Bale konečne zabral naplno a vyzerá to, že pre Spurs môže byť rozdielový. V tejto sezóne vynechal kvôli zraneniu 19 zápasov.

Odegaard sa hľadá

Martina Odegaard po príchode do Arsenalu získal hrací čas, ale zatiaľ nezanechal väčšiu stopu. V doterajších zápasoch si nepripísal jediný gól či asistenciu. Pod vedením Mikela Artetu nastúpil zatiaľ dvakrát v základnej zostave a visí nad ním veľký otáznik.

Kubovi zmena prostredia príliš nepomohla

Takefusa Kubo je v tejto sezóne už v druhom klube, keďže vo Villarreale došlo k prerušeniu hosťovania, aby sa mohol v januárovom prestupovom období pripojiť ku Getafe.

Unai Emery ho použil päťkrát v Európskej lige, ale v LaLige Santander len dvakrát v základnej zostave. Jose Bordalas ho do základnej zostavy zaradil v štyroch po sebe idúcich hrách, teraz však v posledných dvoch zápasoch odohral iba 14 minút. V tejto sezóne má gól a tri asistencie, ktoré všetky prišli s Villarrealom.

Jovic explodoval, ale následne sa vytratil

Rovnako ako Odegaard aj Luka Jovic požiadal v januári o odchod, aby hľadal pravidelnejšie. Vrátil sa do Eintrachtu Frankfurt a na scénu vtrhol tromi gólmi iba za 76 minút počas svojich prvých troch zápasov. Ale odvtedy sa veci spomalili a Jovic nepreukázal nič, čo by naznačovalo, že by mohol nastúpiť za Real Madrid.

Mayoral príjemným prekvapením

Borja Mayoral môže byť najúspešnejší zo všetkých. V Ríme má 11 gólov a šesť asistencií. Celkovo v tejto sezóne nastúpil na 29 zápasov, aj napriek tomu, že nie je pravidelne v základnej zostave v tíme Paula Fonsecu.

Brahim robí pokroky

Brahim Diaz strelil v drese AC Miláno štyri góly a tri asistencie v 26 vystúpeniach. Jeho najlepšie výkony prišli v Európskej lige. Stefanovi Piolimi a klubu sa mladík páči a majú záujem ho rovno podpísať.

Ustálené výkony Ceballosa

Dani Ceballos má za sebou druhú sezónu v Arsenale a za londýnsky klub už odohral viac zápasov (66) ako za Real Madrid (65). V tejto sezóne hral už 28-krát, ale rovnako ako Odegaard si nepripísal jediný gól či asistenciu. Arteta mu dôveruje, ale nie je nespochybniteľný.

Vallejo nachádza pravidelnosť

Jesus Vallejo odohral v tejto sezóne v Granade 29 zápasov a od príchodu v polovici sezóny 2019/20 sa mu darí dobre.

Svetlo na konci tunela pre Reiniera

Brazílčan sa v tejto sezóne neobjavil v základnej zostave a zatiaľ odohral iba 176 minút. Minulý víkend však zohral dôležitú úlohu a strelil svoj prvý gól za Borussiu Dortmund, keď do siete upratal asistenciu Erlinga Haalanda.

zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
7 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

7
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x