Domov Mužstvo Produktivita krajných obrancov, ruky mali už v 17 góloch

Produktivita krajných obrancov, ruky mali už v 17 góloch

Autor: Administrátor
0 komentár

Krajní obrancovia bieleho baletu majú túto sezónu ruky v sedemnástich góloch. Marcelo, Carvajal, Odriozola a Reguilón zaznamenali dvanásť asistencií a päť gólov vo všetkých súťažiach.
Jedine posledný menovaný Sergio Reguilón je členom kvarteta, ktorý ešte nemá otvorený svoj gólový účet. Všetci štyria hráči zaznamenali asistenciu a Odriozola je v tomto smere lídrom tejto štvorice.
Álvaro Odriozola mal ruky v šiestich góloch, z toho v Copa del Rey asistoval štyrikrát, čo ho radí na druhé miesto v počte asistencií za Viniciusa, ktorý ich má na konte päť.
Marcelo asistoval trikrát, Carvajal dvakrát a Reguilón raz, pričom najviac z ich asistencií ťaží Gareth Bale. Z celkovo jedenástich gólov, ktoré zaznamenal v tejto sezóne boli štyri, na ktoré mu asistovali štyria krajní obrancovia.
Marcelo je najúspešnejší v počte strelených gólov spomedzi krajných obrancov. Zaznamenal tri góly proti Levante, Barcelone a Viktorii Plzeň. Carvajal skóroval v La Lige proti Getafe a Odriozola v Copa del Rey proti Melille.
zdroj: realmadrid.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x