Domov Novinky Ponuka pre Ceballosa

Ponuka pre Ceballosa

Dani Ceballos má na stole ponuku na trojročnú zmluvu s miernym navýšením.

Autor: Marek Varga
1 komentár

Real Madrid dúfa, že aj napriek ponukám z iných klubov a chýbajúcej garancii veľkej minutáže sa andalúzsky stredopoliar nakoniec rozhodne zostať v španielskej metropole.

Predĺženie zmluvy Daniho Ceballosa s Realom Madrid sa blíži ku koncu. Podľa AS je klub ohľadom konečného rozhodnutia andalúzskeho stredopoliara veľmi optimistický. Všetky španielske médiá sa zhodujú, že Los Blancos si už zabezpečili Nachovove zotrvanie a teraz je čas na Ceballosa.

Ponuka, ktorá je momentálne na stole, má splniť všetky požiadavky samotného hráča. Klub je pripravený poskytnúť Ceballosovi mierne zvýšenie platu a trojročnú zmluvu.

To by znamenalo, že po vypršaní platnosti novej zmluvy by mal stredopoliar 29 rokov, čo by v ideálnom prípade otvorilo dvere k ďalším rokovaniam o poslednej zmluve. Real Madrid počíta s tým, že Ceballos prijme ponuku a odmietne ponuky z Anglicka a Talianska.

Carlo Ancelotti môže v tom všetkom zohrať kľúčovú úlohu, pretože o pár dní odložil svoju dovolenku do Spojených štátov a Kanady, aby sa dnes úprimne porozprával so Ceballosom o svojej budúcnosti v Los Blancos.

Predbežné rozhovory na túto tému prebehli v posledných dňoch a teraz sa majú dokončiť. Taliansky tréner sa samozrejme v žiadnom prípade nechystá stredopoliarovi sľubovať miesto v prvom tíme, no je pripravený mu zaručiť, že v sezóne 2023/24 bude môcť počítať s oveľa viac minútami ako doteraz.

V minulej sezóne odohral Ceballos celkovo 46 zápasov, pričom sa mu nepodarilo dosiahnuť hranicu 2000 minút (nakoniec sa zastavil na 1939 minútach).

V poslednom stretnutí s Athletic Bilbao dali fanúšikovia zhromaždení na Santiago Bernabéu jasne najavo, že chcú, aby 26-ročný Andalúzan zostal v Madride.

Samotný stredopoliar však ešte musí urobiť konečné rozhodnutie, pretože si uvedomuje, že nedávne odchody z klubu sa netýkali stredu poľa a že Real Madrid čoskoro podpíše zmluvu so Jude Bellinghamom. Napriek všetkému je momentálne v klube optimizmus a viera, že Ceballos zostane.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
1 Komentár
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

1
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x