Domov Prestupy Real Madrid sleduje situáciu Pavarda

Real Madrid sleduje situáciu Pavarda

Real Madrid pozorne sleduje situáciu Benjamina Pavarda. Zmluva Francúza v Bayerne Mníchov vyprší v roku 2024, no samotný hráč uvažuje o zmene klubu počas leta.

Autor: Marek Varga
4 komentáre

Budúcnosť Benjamina Pavarda je stále na pochybách. Zmluva Francúza v Bayerne Mníchov je platná do júna 2024, no samotný hráč zvažuje zmenu prostredia počas najbližšieho prestupového obdobia.

Podľa denníka AS sa obrancova neistá situácia dostala do hľadáčika viacerých špičkových klubov v Európe vrátane Realu Madrid.

Los Blancos sa pred pár týždňami pýtali na hráča Bayernu, ktorý by bol vďaka svojej všestrannosti výraznou posilou obrannej formácie.

Hráč, ktorý vie hrať ako vzadu, tak aj v strede, sa ešte musí definitívne rozhodnúť o svojej budúcnosti. Bayern mu chce ponúknuť novú zmluvu, no rozhovory momentálne uviazli. 27-ročný hráč očakáva športový projekt, ktorý ho presvedčí, aby zostal v Mníchove niekoľko ďalších rokov.

Nemeckí predstavitelia vedia, že čas sa neúprosne kráti a ak sa Pavardovi napokon v najbližších týždňoch nepodarí dohodnúť sa s klubom, Bayern bude nútený predať ho, aby sa budúci rok vyhol bezplatnému odchodu.

Predstavitelia Realu Madrid zatiaľ za Francúza nepredložili žiadnu oficiálnu ponuku, no sú pripravení urobiť prvé prestupové ťahy a čakajú, ako sa celá situácia vyvinie.

zdroj: as.com

Subscribe
Notify of
4 Komentárov
Staršie
Novšie Najviac hlasov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

4
0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x