Domov Mužstvo Casemiro povedie stredovú formáciu Realu Madrid

Casemiro povedie stredovú formáciu Realu Madrid

Autor: Administrátor
0 komentár

V dnešnom zápase proti súperovi z Villarealu sa brazílsky stredopoliar Casemiro znova vráti do stredovej formácie zostavy Realu Madrid. Hráč bol mimo hry celých 37 dní kvôli zraneniu členka. Do diania v tom čase zasiahol Marcos Llorente, ktorý plnohodnotne nahradil Brazílčana na danom poste. Počas tejto doby sa Španiel prepracoval na jedného z najdôležitejších a najlepších hráčov v zostave Los Blancos.
Casemiro síce zasiahol do bojov a titul svetového šampióna klubov, avšak na ihrisko vybiehal len z pozície náhradníka. Na druhej strane Marcos Llorente v každom z týchto zápasov začínal v základnej zostave a bol najlepším hráčom svetového finále.
Pred dnešným zápasom proti „žltej ponorke“ sa zdalo byť naozaj ťažkým rozhodnutím pre argentínskeho kouča vybrať preferenciu medzi dvoma záložníkmi. Avšak zranenie Llorenteho nateraz vyriešilo dilemu. Španielsky mladík by mal absentovať dva až tri týždne, čo dávajú Casemirovi šancu o potvrdenie miesta v základnom kádri.
Až do svojho zranenia, 11. novembra, bola pozícia Casemira neohroziteľnou. Avšak posledné mesiace zmenili situáciu a Marcos Llorente vytvoril pozitívny konkurenčný tlak na pozíciu brazílskeho hráča.
Zdroj: marca.com, realmadrid.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x