Domov Novinky Modrič je na odchode z Realu Madrid

Modrič je na odchode z Realu Madrid

Aktuálna sezóna je pre Luku Modriča najhoršou od jeho premiérovej po príchode z Tottenhamu v lete 2012.

Autor: Matej Kubove
0 komentár

Už 38-ročný záložník stratil miesto v základnej zostave a naskakuje hlavne z lavičky. V pomyselnom rebríčku sú pred ním Kroos, Camavinga, Valverde aj Tchouameni.

Chorvát je situáciou frustrovaný, keďže herné vyťaženie mu extrémne kleslo. Častejšie nastupoval, keď pre zranenie chýbali francúzski mladíci, ale po ich návrate sa znova dostal iba na lavičku.

V ostatných dvoch dueloch proti Almeríi a Las Palmasu nezasiahol do hry vôbec. Predtým odohral niečo cez hodinu v dvoch dueloch s Atléticom, najskôr v Superpohári a potom v rámci Copa del Rey.

Relevo informuje, že je čoraz pravdepodobné, aby sa Modrič po sezóne rozhodol opustiť Real Madrid. Jeho kontrakt po aktuálnom ročníku končí a aj keď pred rokom bol predĺžený, tak podobný variant sa tentoraz nezdá ako pravdepodobný.

Zároveň to nevyzerá ani na to, že chorvátsky víťaz Zlatej lopty za rok 2018 bude v nadchádzajúcom priebehu sezóny pravidelnejším členom základnej jedenástky trénera Ancelottiho.

Aj keď by Modrič teoreticky mohol odísť už v januári, pretože aj s blížiacim sa koncom prestupového obdobia je o neho záujem hlavne v Saudskej Arábii, tak najreálnejšie to tak, že sezónu na Santiago Bernábeu dokončí a potom sa rozlúči.

Či bude ešte pokračovať, alebo ukončí kariéry, ostáva vo hviezdach. Ak by sa rozhodol zavesiť kopačky na klinec, bol by prvým hráčom Realu od roku 2006, ktorý tak urobil. Vtedy ním bol Zinedine Zidane.

 

Zdroj: football-espana.net

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x