Domov Mužstvo Real Madrid je najviac skórujúcim mužstvom LM 2013/14

Real Madrid je najviac skórujúcim mužstvom LM 2013/14

Autor: dado23
0 komentár

Real Madrid v dvoch zápasoch Ligy Majstrov strelil 10 gólov, pričom najlepším strelcom súťaže je Cristiano Ronaldo.

 

Real Madrid dosiahol proti Kodani svoje druhé víťazstvo v prvej fáze nového ročníka Ligy Majstrov a na prvom mieste skupiny B sa nachádza ako samostatný líder. Štyri góly do siete dánskeho klubu znamenajú, že Real je spomedzi 32 tímov najviac skórujúcim klubom. Na individuálnej úrovni sa Realu tak isto darí veľmi dobre – najlepším strelcom je Cristiano Ronaldo (5 gólov) a najlepším asistentom je Ángel di María (3 asistencie).

 

Los Blancos novú sezónu Ligy Majstrov začali najlepším spôsobom, keď vonku rozstrieľali Galatasaray 1-6 vďaka gólom Isca, Benzemu (2) a Ronalda (3). V druhom kole si tak isto ľahko poradili s Kodaňou na domácom ihrisku 4-0, pričom si v zápase po dva góly pripísali Ronaldo a Ángel di María. Real má tak na svojom konte najvyšší počet gólov (10) s najlepším priemerom na zápas (5). Za Realom nasledujú Paríž Sain-Germain (7 gólov) a Bayern Mníchov (6 gólov).

 

Oba naše víťazstvá mali spoločného menovateľa, ktorým bol samozrejme Cristiano Ronaldo. V Turecku si pripísal hetrik a asistenciu a proti Dánom strelil ďalšie dva góly, čo z neho robí v novej sezóne  najlepšieho strelca Ligy Majstrov.

 

zdroj: realmadrid.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x