Domov Mužstvo Real Madrid si vezie z Huescy tri body, víťazstvo sa nerodilo ľahko

Real Madrid si vezie z Huescy tri body, víťazstvo sa nerodilo ľahko

Autor: Administrátor
0 komentár

Biely balet si chcel z ihriska Huescy uchmatnúť všetky tri body. Dobre to nasmeroval Gareth Bale hneď v úvode stretnutia a gólom z 8. minúty poslal biely balet do vedenia 0-1. Dokázal využiť pekný center od Odriozolu z pravej strany a strelu vyslal do protismeru brankára domácich.

Bieli od tejto chvíle ovládli hru, ale do konca polčasu si už vyloženejšiu šancu nevypracovali. Hralo sa prevažne na polovici súpera, bieli napádali vysoko a darilo sa im vyhrávať boj o loptu.

V druhom polčase pohrozili domáci už v 47. minúte, ked nepochopiteľne netrafil bránu z troch metrov Gonzalo Melero. Los Blancos si v tej chvíli mohli z hlboka vydýchnuť.

V 69. minúte mohol Gareth Bale dať svoj druhý gól v zápase, nabehol si na prihrávku, ocitol sa sám pred brankárom Jovanovićom, spravil kľučku, ale jeho strela skončila mimo brány.

V nadstavenom čase zabránil Dani Carvajal gólu, kedy zblokoval strelu Hernándeza a to znamenalo pre Real Madrid, že si zo zápasu vezú tri body, aj keď musíme uznať, že to nebolo ľahké víťazstvo.

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x