Domov Mužstvo Real Madrid úspešne vstúpil do nového ročníka Ligy majtrov, AS Rím porazil 3-0

Real Madrid úspešne vstúpil do nového ročníka Ligy majtrov, AS Rím porazil 3-0

Autor: Administrátor
0 komentár

V prvých dvadsiatich minútach bolo jasne vidieť s akým cieľom ide Real Madrid do zápasu. Bola to vyslovene hra na jednu bránu, ale zároveň kolotoč zahodených šancí Realu Madrid.
Najskôr vo 4. minúte mal obrovskú šancu Gareth Bale, ktorý bol zle strážený ale jeho zakončenie skončilo tesne vedľa. V 8. minúte vykúzlil Modrić krásnu prihrávku na Isca, ktorý sa ocitol pred Olsenom, ale ten zakročil a Bale už loptu nedorazil.
Vytúžený gól prišiel v samom závere prvého polčasu, De Rossi fauloval Isca tesne pred pokutovým územím a sám Isco bol exekútorom priameho kopu, ktorý krásnym spôsobom poslal do brány AS Rím.


Podobný obraz hry sa vytváral aj v druhom polčase. Za prvých päť minút mal Gareth Bale dve čisté šance, v jednej z nich trafil brvno Olsenovej brány.
Walesanov moment prišiel v 58. minúte, kedy dostal krásny pas do prieniku od Modrića, vyuźil svoju rýchlosť a presnou strelou k vzdialenejšej žrdi zvýšil na 2-0.
Veľká chvíľa prišla v 73. minúte pre Mariana, ktorý po svojom návrate do klubu debutoval, keď vystriedal strelca druhého gólu Garetha Balea.
Bol to práve Mariano, ktorý stanovil konečné skóre zápasu. Zasekol si krásne Manolasa a z rohu šestnástky krásnou strelou prekonal Olsena. Real Madrid tak úspešne vstúpil do nového ročníka Ligy majstrov víťazstvom 3-0 nad AS Rím.

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x