Domov Fanklub & komunita Náš fanklub v roku 2014

Náš fanklub v roku 2014

Autor: Marek Varga
0 komentár

V sobotu 8. novembra sa stretlo vedenie aj členovia oficiálneho fanklubu Realu Madrid La Peña Madridista de Eslovaquia na valnom zhromaždení, na ktorom sa hodnotil rok 2014 a predstavili sa plány na rok 2015. 

 

Valné zhromaždenie sa konalo vo veľmi príjemnom prírodnom prostredí v športovom komplexe EKOMA vo Zvolene. Prezident fanklubu JUDr. Lukáš Mojsej otvoril toto stretnutie príhovorom, a následne sa už začala diskusia o samotnom fungovaní.

 

31. septembra sme oslávili jeden rok aktívneho fungovania nášho občianskeho združenia po tom, čo nás schválil samotný klub Real Madrid. Fungovanie sme zhodnotili veľmi pozitívne, nakoľko sa nám podarilo zorganizovať niekoľko väčších a niekoľko menších akcií:

 

– 15.08. 2013 – Zraz v Michalovciach – Zápas dorastu Realu Madrid.

– 23.11. 2013 – Prvé Valné Zhromaždenie

– 11.01. 2014 – La Peña Madridista de Eslovaquia CUP – náš prvý turnaj, ktorý sa konal v Dudinciach

– 08.04. 2014 – Výjazd do Dortmundu na zápas Ligy Majstrov

– 16.04. 2014 – Spoločné sledovanie El Clásica fanklubov v Bratislave

– 24.05. 2014 – Spoločné sledovanie finále Ligy majstrov v Banskej Bystrici

– 28.06. 2014 – 2. La Peña Madridista de Eslovaquia CUP – náš druhý turnaj, ktorý sa konal v Seredi

– 19.07. 2014 – Slovenské El Clásico – zápas medzi oficiálnymi slovenskými fanklubmi Realu Madrid a FC Barcelona

– 16.08. 2014 – Výjazd do Varšavy na priateľský zápas proti AC Fiorentina

– 20.08. 2014 – Michalovce Cup 2014 – El Clásico – boli sme sa pozrieť na zápase mládežníckych mužstiev Realu Madrid a FC Barcelona

 

Ako sami vidíte priemerne to vychádza na takmer jednu akciu na mesiac, čo nás veľmi teší (a to tam ešte nie sú zahrnuté tie menšie). V tomto duchu chceme pokračovať aj ďalej. Čo sa týka členskej základne, prinášame vám čísla k 9.11.2014:

 

Celkový počet členov: 266

Počet platiacich členov: 59

 

Veľká vďaka patrí našim členom, nakoľko práve ich členské poplatky patria medzi naše zdroje príjmov, vďaka ktorým dokážeme fungovať. Každý náš platiaci člen obdržal uvítací list, členskú kartu a suvenír podľa toho, aký druh členstva si zvolil. Naše členstvá prinášajú aj výhody, o ktorých sa dočítate TU. Na valnom zhromaždení sa rozhodlo, že členské poplatky na rok 2015 sa nebudú zvyšovať, cenovo zostávajú rovnaké, ale obsahovo sa vylepšia. Tak isto sa snažíme vybudovať obchodné partnerstvá s rôznymi spoločnosťami, čo by znamenalo viac výhod pre našich členov.

 

Niekoľkým našim členom sme dokázali prostredníctvom klubu zabezpečiť lístky na zápasy či už ligové, alebo aj na Ligu majstrov. V rámci klubu sme si už vybudovali nejaký „rating“ a preto si naši členovia užívajú zápasy Madridistov naživo, naposledy to bol zápas Ligy majstrov zo dňa 4. 11. 2014 Real Madrid – FC Liverpool.

 

IMG_0885

 

Za ďalší úspech považujeme aj vybudovanie futsalového klubu HALAMADRID.SK, ktorý hrá 1. košickú futsalovú ligu. V tomto prípade patrí veľká vďaka sponzorovi našich futsalistov – spoločnosti HSH GROUPktorá zakúpila pre náš tím sady dresov značky Adidas a pokrýva poplatky spojené s hraním v 1. košickej futsalovej lige.

futsal

 

Plány na rok 2015

– rozširovanie členskej základne

– získavanie obchodných partnerov (výhody pre členov)

– organizovanie akcií /sledovanie zápasov, zájazdy na zápasy, futbalové turnaje/

– registrácia na príjem 2% z daní

 

Naďalej plánujeme zjednotiť fanúšikov Realu Madrid na Slovensku, ktorí sa budú zapájať do spoločných akcií fanklubu. Ako fanklub chceme dôstojne reprezentovať filozofiu a ducha Madridizmu a šíriť dobré meno klubu na Slovensku prostredníctvom silnej, rešpektovanej a charakternej členskej základne.

 

Veríme, že rok 2015 bude minimálne takým, akým bol rok 2014. Ešte raz patrí jedno veľké poďakovanie našim členom a našim partnerom.

 

¡Hala Madrid!

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x